top of page

A C R Y L G L A S

 

 

 

Dankzij het met de hand gepolijste oppervlak verbetert acrylglas de scherptediepte en het detail van de afgedrukte foto en zorgt het ervoor dat de kleuren er erg intensief uitzien. Vanwege onze onzichtbare ophangsystemen lijkt de acrylglas afdruk op de muur te zweven.

Ervaar je beste herinneringen als een vlijmscherpe foto op acrylglas in heldere kleuren. Met ons directe afdrukproces bereiken we de beste kleurnuances en de beste resoluties. Je glanzende acrylglas afbeelding zorgt ervoor dat zowel intense kleuren als zelfs zachte gradiënten vakkundig tot hun recht komen.

Je foto op acrylglas past perfect in elke kamer. Het randloze ontwerp geeft je motieven nog meer ruimte en plaatst ze perfect in scène. Versterk dit effect met onze ophangsets. De ophanging is verborgen door je afbeelding en blijft op enige afstand van de muur. Dus je foto zweeft vrij op acrylglas op de muur en ziet eruit als een galerij.

Voor een vlekkeloos oppervlak is het gebruikte acrylglas uit één stuk gegoten. Op onze productielocatie vindt de verwerking van de 3 mm dikke acrylglasplaten plaats. Met behulp van state-of-the-art precisie snijden knippen we de foto's direct achter het acrylglas op de dichtstbijzijnde millimeter. Daarna worden de randen met de hand gepolijst.

Acrylglasafdrukken maken indruk met hun grote scherptediepte, waardoor het product er zeer hoogwaardig en professioneel uitziet. Door het glanzende acrylglas kan de afbeelding vanuit elke hoek een maximale expressiviteit produceren. Een foto op acrylglas ziet eruit als een tentoonstelling in een kunstgalerie, waardoor elke kamer een opmerkelijke esthetiek van hoge kwaliteit heeft.

Wilt u een bestelling plaatsen mailen dan naar lab@fotoammann.nl

bottom of page