top of page

FOTO AMMANN

Allelijsten.nl is de online shop van Foto Ammann, de fotolijsten specialist in Eindhoven

.

Onze winkel is al tientallen jaren gevestigd op Winkelcentrum Woensel 11a in Eindhoven-Noord en onderdeel van WoenselXL, het grootste semi-overdekte winkelcentrum van Zuid Nederland.

U bent altijd welkom in onze winkel / showroom waar wij vele lijsten op voorraad hebben staan. Ook voor uitgebreid advies over printen of lijsten kunt u altijd binnen wandelen.

Foto Ammann / AlleLijsten.nl
Winkelcentrum Woensel 11a
5625 AA Eindhoven

 

KvK: 50100963

BTW: NL141795256B01

site.jpg

Carlo Ammann

Al 40 jaar ben ik werkzaam voor Foto Ammann en al 30 jaar ben ik met veel trots de eigenaar. Van vader op zoon is het bedrijf inmiddels ruim 60 jaar gevestigd in Eindhoven. Puur passie en vakmanschap voor het bedrijf.

Wat ik het aller mooist vind aan dit vak? Is mensen helpen om hun herinneringen tastbaar te maken door middel van foto's en lijsten. 

site 2.jpg

Walter Ammann

Ik ben Walter Ammann, zoon van de eigenaar. Ik werk nu 2 jaar full-time in de zaak en heb in de afgelopen jaren al de werkzaamheden geleerd van mijn vader.

 

Wat mij vooral aanspreekt in dit vakgebied, is om het totaal plaatje te creëren. Denk hierbij aan een foto bewerken/afdrukken, inlijsten en presenteren aan de klant. Ook ben ik begonnen met het opzetten van verkoop via internet (bol.com, eigen webshop & Amazon). Als u vragen heeft kunt u altijd bij mij terecht in de winkel of via de mail.

site m.jpeg

Desiree Ammann

Al vanaf 1985 werk ik met veel plezier in de zaak. Ik verwelkom u hier dan ook graag met open armen. Samen zorgen we ervoor dat uw producten geheel naar uw smaak worden gemaakt en geef ik u met veel liefde advies. Zodat ook u met een brede glimlach de deur uitgaat.

bottom of page