top of page

VERZENDEN & RETOUR

VERZENDEN

Wij versturen uw bestelling met DHL. De verzendkosten bedragen €6,00 per bestelling, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

RETOUR OPTIES

Niet geheel tevreden met uw aankoop? Wanneer U iets koopt in onze webwinkel doet U een koop op afstand. Dit wil zeggen dat U wettelijk recht heeft op 14 dagen bedenktijd. De bedenktijd, ook wel zichttermijn genoemd, gaat in op het moment dat U uw bestelling in ontvangst neemt. Wanneer U niet tevreden bent met uw aankoop en deze wilt annuleren, dient U dit binnen de 14 dagen bedenktijd te melden, en uw product te retourneren.

Wanneer U een bestelling niet wilt hebben en deze naar ons retourneert krijgt U het aankoopbedrag en de betaalde verzendkosten terug. Als U maar een deel van de bestelling retourneert krijgt U het aankoopbedrag van deze producten terug, maar niet de verzendkosten. De kosten die U maakt voor het retourneren van de producten zijn voor uw rekening.

Welke producten vallen niet onder uw recht van koop op afstand? Producten die speciaal voor U op maat gemaakt worden, zoals een fotolijst op maat of een op maat gemaakt passe-partout. Voor deze producten geldt geen bedenktijd.

Afhandeling van uw terugbetaling begint wanneer wij de producten retour hebben ontvangen.

Retouradres:
Foto Ammann
Tav: Klantenservice
Winkelcentrum Woensel 11a
5625 AA Eindhoven

bottom of page